неділя, 20 січня 2013 15:00

Навряд чи Симоненко пере червоні прапори в китайській пралці - письменник

Навряд чи Симоненко пере червоні прапори в китайській пралці - письменник
Андрій Кокотюха. Фото: dusia.telekritika.ua

Навряд чи глава Компартії України Петро Симоненко користується китайськими товарами.

Про це у своїй статті для Gazeta.ua написав письменник і журналіст Андрій Кокотюха, коментуючи заяву головного комуніста про те, що "завдяки комуністам і комуністичній державі Китай українці мають можливість харчуватися та одягатися".

"Навряд чи товариш Симоненко сам носить китайські куртки, дивиться диски з радянськими фільмами на виготовлених у Китаї програвачах та пере червоні прапори в китайській пральній машині, - сказав автор. - Так само Петро Миколайович в силу обмеженості комунізмом світогляду не знає, що серед товарів китайського виробництва є, так би мовити, різний "Китай". Продукція кращої якості йде в інші країни, а те, що для невибагливих та не дуже балуваних – у країни колишнього СРСР"

За словами Кокотюхи, товариш Симоненко, котрий закликає не оцінювати комуністів лише за згадками про минуле, чим опоненти відлякують народ розповідями про терор та Голодомор, забув одну просту істину.

"1917 року комуністи захопили владу, завоювали чужі території, створили імперію та потужну оборонну промисловість, відгородилися від світу "залізною завісою". Але за 74 роки свого панування так і не змогли досягти хоча б восьмої частини тих успіхів, котрими зараз тішить Петра Миколайовича промисловість комуністичного Китаю. Саме комуністи довели країну до тотального зубожіння. А раз так, то закликати людей рівнятися на комуністів, причому – китайських, а не українських, котрим за всю історію КПУ нема чим похвалитися, крім пам'ятника Сталіну в Запоріжжі, наявна ознака поведінки лузера. Невдахи, котрий не має в активах нічого, крім провальних гасел та сумнівних перемог влади, політика якої трималася винятково на терорі", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Навряд чи Симоненко пере червоні прапори в китайській пралці - письменник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути