пʼятниця, 05 квітня 2013 04:42

Навальний має намір зайняти пост президента Росії

Навальний має намір зайняти пост президента Росії
Фото: ua.korrespondent.net

Опозиційний блогер Олексій Навальний заявив про те, що в майбутньому планує зайняти пост президента Росії. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Дождь", передає УНН.

Коментуючи свою позицію, Навальний заявив, що "хоче змінити життя в країні". Він підкреслив, що хоче домогтися того, щоб жителі Росії, країни, багатої природними ресурсами, не жили "в безпросвітніх злиднях", а жили "нормально, як у європейських країнах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна у квітні теж не купує російський газ - міністр

Навальний також зазначив, що незважаючи на заведені проти нього кримінальні справи, він не має наміру виїжджати з Росії. Він підкреслив, що в майбутньому буде домагатися кримінального переслідування "Путіна, Ротемберга, Тимченко та інших".

В даний час Навальний є фігурантом кримінальної справи "Кіровлісу", в рамках якого його звинувачують у причетності до розкрадань 16 млн руб. з бюджету Кіровської області. Крім цього, блогер проходить обвинуваченим у справі про легалізацію 55 млн руб., отриманих через засновану ним фірму "Головне передплатне агентство".

Судові слухання у першій справі почнуться в Кірові 17 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Навальний має намір зайняти пост президента Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути