четвер, 22 січня 2015 18:03

НАТО і США повинні надати Україні зброю - Бжезінський

НАТО і США повинні надати Україні зброю - Бжезінський
Фото: sharij.net

США повинні надати Україні оборонну зброю, щоб зупинити російську агресію.

Про це на слуханнях у комітеті у справах Збройних сил Сенату США сказав колишній радник президента США з питань національної безпеки Збігнєв Бжезінський.

"НАТО, а особливо Сполучені Штати, повинні надати Україні оборонну зброю. Якщо це зроблено не буде, то це тільки посилить спокусу Росії піти на ескалацію інтервенції", - наголосив Бжезінський.

Політолог зазначає, що Путін фінансує терористів на Донбасі і вдається до військового втручання, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні.

Бжезінський звертає увагу на те, що Путін у своїх публічних заявах постійно нагадує про ядерні можливості Росії і супроводжує свої слова провокаційними польотами російських військових літаків над Скандинавією, частиною Західної Європи і навіть над Португалією.

"Викликає тривогу, що в умовах кризової ситуації навколо України, а ця ситуація є обмеженою кризою з елементами наземних військових дій, Путін нагадує про загрозу застосування ядерної зброї", - зазначив Бжезінський.

Зараз ви читаєте новину «НАТО і США повинні надати Україні зброю - Бжезінський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути