Ексклюзиви
четвер, 06 лютого 2014 11:57

Наступного разу перейдемо до більш активних дій - комендант Майдану

Наступного разу перейдемо до більш активних дій - комендант Майдану
Комендант Майдану Андрій Парубій розповів про мету простету.

Багатотисячний марш від Майдану Незалежності в Києві до парламенту організували з метою показати владі, що Майдан продовжує стояти, доки не будуть виконані вимоги народу і опозиції.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на мітингу розповів народний депутат від фракції "Батьківщина", комендант Майдану Андрій Парубій.

"Затягування часу тільки піднімає дух на Майдані. Ми їм хочемо сказати: якщо вони думають, що пересидять в депутатських кріслах, то помиляються. Своєю бездіяльністю вони провокують нові конфлікти. Ми сьогодні тут не для того, щоб робити конфлікт. А для того, щоб нагадати їм, що ми є і будемо стояти, доки вони не виконають всі наші вимоги. Ми сьогодні представляємо всю Україну. Сьогодні ми попереджаємо: на другий раз ми перейдемо до більш активних дій", - сказав Парубій.

Нагадаємо, сьогодні вранці багатотисячна колона протестувальників рушила з Майдану Незалежності до урядового кварталу. Вона тягнулася від вулиці Інститутської до державних установ.

Протестувальники встигли посваритися з учасниками антимайдану в столичному Маріїнському парку.

Зараз ви читаєте новину «Наступного разу перейдемо до більш активних дій - комендант Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути