Ексклюзиви
четвер, 23 листопада 2017 12:45

Насіров порівняв НАБУ із НКВД

Насіров порівняв НАБУ із НКВД
Відсторонений голова ДФС Роман Насіров дає прес-конференції і погрожує НАБУ європейськими судами. Фото: УНІАН

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров називає НАБУ "НКВД" і збирається йти до Європейського суду.

Про це він заявив на прес-конференції.

"Я обов'язково доведу всю цю справу до виграшного кінця у європейських судах", - заявив він та назвав бюро "якоюсь піар-агенцією".

"Вони просто діють методами радянського НКВД. Мабуть ті хлопці, які там працюють, передивилися старих фільмів", - сказав Насіров і повідомив що має 70 томів матеріалів захисту.

"У матеріалах НАБУ - 240 томів. Це макулатура", - додав він.

Також Насіров розповів про "одеяло" в лікарні і суді.

"У мене були проблеми з тиском, лікарі думали, що це проблеми із серцем. З'ясувалося трошки гірше - онкологія. Я пройшов операцію, перший курс радіоактивної терапії", - сказав він.

"Що відбувалося із співробітниками НАБУ і "одіялом". Для мене стає очевидним, що детективи НАБУ на чиєсь замовлення підло скористалися моїм тяжким станом, коли я був під дією ліків, для того, щоб позбавити мене можливості юридичного захисту. Це "одіяло" єдине, що вони намагалися пред'явити мені як доказ моєї вини", - заявив Насіров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каблучка за 94 тис. грн, святковий Насіров - з'явилися подробиці весілля заступника міністра

10 листопада прокурори Спеціальної антикорупційної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо Романа Насірова. Йому загрожує до шести років в'язниці.

За даними слідства, голова ДФС причетний до так званої "газової схеми Онищенка". На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Насіров порівняв НАБУ із НКВД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути