середа, 07 вересня 2011 18:13

"Нашій Україні" треба не депутатів виганяти, а від Ющенка позбавитися - Омельченко

"Нашій Україні" треба не депутатів виганяти, а від Ющенка позбавитися - Омельченко

Виключений з фракції НУ-НС у Верховній Раді України народний депутат, екс-мер Києва Олександр Омельченко вважає, що партії "Наша України" варто починати не з позбавлення від депутатів, а з очищення від таких лідерів, як Віктор Ющенко.

Про це Омельченко повідомив сьогодні журналістам, коментуючи своє виключення з фракції.

За словами нардепа, про своє виключення він дізнався сьогодні від народного депутата Кирила Куликова. Омельченко зазначив, що, на його думку, фракція НУ-НС формально виконує свої обов'язки. У той час, як партію "Наша Україна" очолює Ющенко, який "обдурив не лише партію, а й весь український народ" .

"Тому починати потрібно фракції НУ-НС не викресленням 12 або 15 членів фракції, в яких є своя позиція, незалежна і неполітизована ... Фракція повинна проявити ініціативу, щоб фракція "Наша Україна" очистилася від подібних лідерів, таких як Віктор Ющенко, Юрій Єхануров і ще там десяток є таких чиновників", - сказав Омельченко.

Також, на його думку, вчорашнім викресленням зі своїх лав кількох народних депутатів фракція НУ-НС зіграла на випередження, тому що близько 20 членів фракції висловлювали бажання "залишити цю бездіяльну фракцію".

Крім цього, Омельченко зазначив, що, на його думку, виключення низки депутатів з фракції може призвести до зміни керівництва. "Якщо звідти вийде до 15 осіб і залишиться менше 60, досить буде 30 голосів, щоб поміняти Мартиненка на нового лідера - Яценюка або Кириленка (В'ячеслава Кириленка), я так думаю. А відбудеться це чи ні, поживемо - побачимо", - сказав він .

Нагадаємо, вчора з формулюванням "за співпрацю з парламентською більшістю" фракція НУ-НС виключила зі свого складу народних депутатів Давида Жванію, Володимира Поляченка, Олександра Омельченка, Катерину Лук'янову, Ігоря Палицю, Володимира Марущенка, Сергія Василенка, Сергія Харовського, Віктора Шемчука, Миколу Круця, Олега Новикова.

Зараз ви читаєте новину «"Нашій Україні" треба не депутатів виганяти, а від Ющенка позбавитися - Омельченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути