Ексклюзиви
четвер, 08 червня 2006 11:30

"Наша Україна": Партія регіонів шантажує владу

У блоці "Наша Україна" вважають , що Партія регіонів шантажує владу, щоб не бути в опозиції.

- Події останнього часу, зокрема, парад мовних суверенітетів у деяких областях, висловлювання недовіри окремим губернаторам обласними радами, свідоме нагнітання ситуації в Криму і спроби дестабілізації суспільно-політичної ситувції в країні в цілому - це ланки одного ланцюга, - сказав перший заступник голови Центрвиконкому "Нашої України" Ігор Жданов.

На його думку, "це свідомий план Партії регіонів".

- Таким чином Партія регіонів намагається продемонструвати, що без неї створення парламентської коаліції неможливе. Це спроба демонстрації сили і мускул, політичний шантаж влади. Останні події, пов"язані з прагненням створити міжфракційне об"єднання, демонструють, що Партія регіонів не хоче в опозицію, тому що вона не звикла і не хоче працювати в опозиції, - додав він.

- Якщо регіоналам не вдасться інтегруватися в політичну систему України, вони і надалі вдаватимуться до певних радикальних дій як у парламенті, так і за його межами, - сказав Жданов.

Крім того, депутат переконаний, що "цей шантаж з боку регіоналів не пройде ".

- Коаліція буде "оранжевою", а Партія регіонів перейде в опозицію, де і матиме нагоду відстоювати інтереси України, - вважає він, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна": Партія регіонів шантажує владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути