четвер, 23 січня 2014 13:24

Народну раду опозиції регіонали вважають спробою державного перевороту

Народну раду опозиції регіонали вважають спробою державного перевороту

Лідери опозиції повинні проявити виваженість та повагу до народу України і продовжити переговори з легітимно обраною владою. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Віталій Грушевський.

"Лідери опозиції вдались до чергової спроби державного перевороту. Так звана народна рада, що фактично складається з трьох осіб, передбачає формування недержавних, нелегітимних і антиконституційних державних інституцій. Це – пряме і свідоме руйнування цілісності і незалежності України", - звернув увагу політик.

"Опозиція, переслідуючи власні цілі і неадекватні амбіції, змогла ввести в оману людей. Ультиматуми, ненависть один до одного, людські жертви – наслідки цього та шлях до цілеспрямованого знищення України. Необхідно припинити сутички. Українцям не потрібен вогонь, провокації і безневинні жертви. Українцям потрібен діалог", - наголосив він.

Віталій Грушевський закликав лідерів опозиції проявити виваженість і повагу до народу України та продовжити переговори з легітимно обраною владою. "Для здійснення всіх цих кроків нам не потрібні зарубіжні посередники. Ми, українці, – мудрі і виважені люди, ми самі оберемо свою долю і шлях розвитку нашої країни. Ми, українці, – мудра і працьовита нація і зможемо порозумітися у своєму домі", - додав політик.

 

Зараз ви читаєте новину «Народну раду опозиції регіонали вважають спробою державного перевороту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути