вівторок, 21 вересня 2010 18:15

Народний депутат з "Регіонів" побив директора підприємства кріслом - ЗМІ

Народний депутат з "Регіонів" побив директора підприємства кріслом - ЗМІ
Народний депутат від Партії регіонів Дмитро Саламатін побив директора Державного науково-виробничого підприємства "Термохолод" Юрія Кисельова.

Як пише Українська правда, про це розповів сам потерпілий.

За допомогою кулаків Саламатін вирішив розв"язати господарчий конфлікт.

Конфлікт стався через війну за приміщення по вулиці Дегтярівській, 36 у Києві, де прописане державне підприємство "Укрспецекспорт", керівником якого і є Саламатін. Крім цього відомства, там ще знаходиться "Термохолод".

Кисельов повідомив, що керівництво "Укрспецекспорту" вирішило викинути з цієї будівлі всіх зайвих. Однак, за словами директора, згідно з рішенням судів, ці приміщення є на балансі "Термохолоду".

У серпні 2010-го директору "Термохолоду" Юрію Кисельову зателефонувала колишній депутат від Партії регіонів, а нині - радниця голови "Укрспецекспорту" Валерія Матюха. Вона запропонувала йому прийти на нараду, де планувалося знайти шляхи вирішення конфлікту навколо приміщень.

11 серпня така зустріч відбулася. На зборах, крім самої Матюхи, зокрема, були присутні троє юристів "Укрспецекспорту" та офіцер Служби безпеки України.

За словами Кисельова, коли сторони вже близилися до консенсусу, до кабінету увірвався Саламатін, який почав нецензурно погрожувати директору підприємства.

"Потім він схопив офісне крісло, яке там стояло, і з усього маху вдарив мене по голові", - сказав Кисельов.

Інші учасники наради разом з офіцером спецслужби просто залишили Кисельова і Саламатіна удвох.

Після цього Саламатін вийшов до приймальні та голосно сказав: "Ви всі бачили, як він на мене напав. Викликайте міліцію та пакуйте його".

Правоохоронцям, які прибули за викликом, розповіли, що директор "Термохолоду" влаштував дебош. Самого Кисельова відправили до лікарні швидкої допомоги, де лікарі виявили в нього забій голови та шиї.

Йому навіть видали направлення на судово-медичну експертизу, а на місці події експерти у присутності понятих зняли відбитки пальців з крісла, яким Саламатін вдарив директора підприємства.

Після подорожі по лікарнях Києва, Кисельова вночі привезли до міліції, де він давав свідчення. Але вже наступного дня на нього оформили адміністративний протокол за 173 статтею Кодексу про адміністративні правопорушення - дрібне хуліганство.

Був призначений суд, але суддя відклав засідання до 18 серпня. За словами Кисельова, до кабінету судді, який мав розглядати справу, приходила поговорити про життя ціла "бригада" на чолі з радницею Саламатіна Матюхою.

І вже на наступному судовому засіданні директора "Термохолоду" визнали хуліганом та призначили покарання у вигляді 51 гривні штрафу. При цьому, за твердженням Кисельова, у справі вже жодним чином не фігурували матеріали щодо дій Саламатіна.

У результаті побиття Кисельов був госпіталізований та більше 24 днів провів на лікарняному.

Незважаючи на те, що директор оскаржив рішення суду, і воно не набрало чинності, 19 серпня на цій підставі він вже був звільнений з роботи, а на наступний день підприємство отримало нового керівника.

За його словами, директором "Термохолоду" став юрист "Укрспецекспорту", підпорядкований все тій же Матюсі.

Кисельов стверджує, що наказ про його звільнення підписав новий "начальник Києва" - заступник глави Київської міськдержадміністрації однопартієць Саламатіна Олександр Попов. Який до того ж сам раніше вимагав, щоб "Термохолод" звільнило спірні приміщення.

Зараз ви читаєте новину «Народний депутат з "Регіонів" побив директора підприємства кріслом - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути