понеділок, 20 червня 2011 19:01

Народні депутати поживуть на мільйон державних коштів

Народні депутати поживуть на мільйон державних коштів

На послуги з проживання народних депутатів України та членів їх сімей в готелі "Україна", розташованої на вул. Інститутській в центрі столиці, Верховна Рада виділить 1,073 млн. грн. Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

Мільйон з держбюджету має забезпечити проживання кількох сімей народних обранців у готелі "Україна" протягом усього 2011 року, говориться в оголошенні про проведення цієї закупівлі Управлінням справами Верховної Ради.

Член парламентського комітету з питань регламенту і депутатської етики Валерій Камчатний уточнив, що в готелі над Хрещатиком живуть "до 10 депутатів зі своїми сім'ями".

Нагадаємо, більшість народних депутатів, які не мають власного житла в столиці, адміністрація парламенту поселила в готель "Київ" поблизу Верховної Ради. У ній проживає приблизно 120 народних обранців, що коштувало держбюджету в 2010 році приблизно 20 млн. грн.

За словами Камчатного, проживання частини депутатів з сім'ями в готелі "Україна", яка підпорядкована не Верховній Раді, а Державному управлінню справами при президенті, - це не примха парламентаріїв.

"Спочатку депутатів розміщували в цих двох готелях, але потім з ряду причин основну частину переселили ближче до Верховної Ради - в "Київ". При цьому кілька номерів в "Україні" за Верховною Радою все-таки збереглося", - сказав нардеп.

На забезпечення діяльності Верховної Ради в 2010 році з держбюджету було виділено 850 млн. грн.

Зараз ви читаєте новину «Народні депутати поживуть на мільйон державних коштів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути