вівторок, 19 березня 2013 01:00

Народна підтримка: у Ющенка - найменша, у Кличка - найбільша

Народна підтримка: у Ющенка - найменша, у Кличка - найбільша
Фото: boxnews.com.ua

Екс-президент Віктор Ющенко серед усіх політиків сприймається українцями найбільш негативно. Такі результати отримані в ході соціологічного опитування, проведеного Центром економічних і політичних досліджень ім. О.Разумкова. Так, всі дії Ющенка підтримують 1,2% опитаних, деякі його дії припали до душі 8,8%, при цьому повністю не підтримують екс-президента 82,3% українців.

На другому місці - міністр соціальної політики Наталія Королевська. Її повністю підтримують також 1,2% учасників опитування, окремі її дії знайшли підтримку серед 12,6%, не підтримують дії міністра 78,9% опитаних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захід і схід України політично зближуються — соціолог

Низький рівень підтримки - у екс-спікера Верховної Ради Володимира Литвина: 1% підтримує його повністю і 16,6% - окремі дії, і у екс-віце-прем'єра Сергія Тігіпка: його повністю підтримують 3,9%, 24,1% - окремі дії.

Також негативно сприймають одного з опозиційних лідерів, екс-першого віце-прем'єра Олександра Турчинова: його повністю підтримують 5,2% опитаних, частково - 19,1%.

Найвищий рівень народної підтримки у лідера партії "УДАР" Віталія Кличка. Його дії повністю схвалюють 18,3% опитаних, а частково підтримують ще 38,1% респондентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович і Азаров спілкуватимуться лише з цивілізованими парламентарями

Досить високі результати повної підтримки у Президента Віктора Януковича - 14%, екс-спікера ВР Арсенія Яценюка -11,8%, екс-прем'єра Юлії Тимошенко і лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока - по 11% відповідно.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру О.Разумкова з 1 по 6 березня 2013 року. Було опитано 2010 респондентів старших 18 років у всіх областях України та Києві за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками. Опитування проводилося в 132 населених пунктах, з них 79 міських та 53 сільських. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Зараз ви читаєте новину «Народна підтримка: у Ющенка - найменша, у Кличка - найбільша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути