понеділок, 05 жовтня 2009 10:12

Наркодилер прикрився посвідченням радника Президента

4 жовтня, о 13.00 год. на західному об"їзді міста Львова інспектори дорожньо-патрульної служби (ДПС) зупинили автомобіль марки "Опель-Вектра". За кермом авто знаходився громадянин, 1982 року народження, житель міста Кривий Ріг.

Автомобіль також був на тимчасовій реєстрації цього регіону.

Про це повідомила керівник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.

Світлана Добровольська зауважила, що коли інспектори ДАІ почали перевіряти документи на автомобіль, виявилося, що їх водій немає. Разом із водієм у салоні автомобіля перебувало ще двоє пасажирів. Один із них, який сидів поруч із водієм, одразу поспішив пред"явити інспекторам ДПС документ, який вказував на те, що чоловік є радником Президента України.

"Це посвідчення не зупинило працівників ДАІ Львівщини. І, у зв"язку з тим, що не було документів на автомобіль, вони продовжили огляд автомобіля", – сказала Світлана Добровольська.

Під час перевірки інспектори дорожньо-патрульної служби виявили: зброю без документів (з гумовими кулями); наркотики, які заховали у коробках від солодощів "Кіндер-сюрприз"; глушники, призначені для виведення із ладу сигналізаційних пристроїв; апарат негласного прослуховування, зокрема, для прослуховування автомобіля. Крім того, водій мав при собі два посвідчення водія із вказаними різними прізвищами. Ще в автомобілі при огляді було знайдено сім різних технічних паспортів на інші транспортні засоби.

Зараз усіх затриманих доставлено в один із райвідділів Львова, де повинні встановити особи водія та пасажирів автомобіля, а також з"ясувати, звідки, куди і з якою метою перевозили виявлені заборонені предмети.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Наркодилер прикрився посвідченням радника Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути