вівторок, 20 серпня 2013 21:52

Нардепів вчора мали бити "тітушки" - Ємець

Нардепів вчора мали бити "тітушки" - Ємець
Леонід Ємець Фото: facebook.com

Під Київрадою в понеділок на нардепів мали напасти саме "тітушки", а не міліція. Про це на своїй сторінці у "Facebook" написав депутат від "Батьківщини" Леонід Ємець.

"Тітушки найняті для охорони підходів до КМДА, і битися з депутатами мали саме вони, як пересічні громадяни. Не міліція", - написав він.

За його словами, до Київради нардепи зайшли з іншого боку.

"Просто ми у Київраду зайшли не з того боку, де нас чекали. Ми і влада по різному зрозуміли смс-розсилку, де ми мали збиратись з правого боку від КМДА", - пояснив він.

"Тільки ми знали, що праворуч - це якщо дивитись на будівлю, а вони, що якщо виходити з будівлі. Ну їм так видно зручніше, вони ж там працюють, а ми заходимо. А те, що міліціанти чекали нас з іншої сторони, так це вони самі, коли нас били, кричали", - додав він.

"Міліціонери нас тому і не пропускали, у них був чіткий маршрут, звідки ми маємо рухатись", - додав Ємець на уточнююче питання "Української правди".

Зараз ви читаєте новину «Нардепів вчора мали бити "тітушки" - Ємець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути