субота, 20 липня 2013 10:03

Нардепи купують собі сексуальних дівчат за $ 5 тисяч на місяць

Нардепи купують собі сексуальних дівчат за $ 5 тисяч на місяць
Нардепи регулярно міняють моделей-коханок

Серед вітчизняних слуг народу, депутатів Верховної Ради, стало модним брати собі "в оренду" супутниць-моделей. В середньому такі послуги обходяться їм у 5 тисяч доларів на місяць, пише видання "Власть денег".

"У парламенті існує спеціальна послуга, яка користується величезною популярністю серед одружених депутатів - за $ 5 тис. на місяць можна орендувати дівчину-модель. Вони дійсно працюють "дівчатами за викликом", – розповіла політконсультант Наталія Гумба.

За її словами, офіційні дружини політиків практично завжди знають про коханок своїх чоловіків, але мовчать, бо така плата за право бути одруженою із нардепом.

Втім, пише видання, ті, хто вдається до послуг моделей, дуже ризикують. Дівчата, які протягом місяця супроводжують політиків, найчастіше занадто привабливі, і виправдати їх постійне перебування біля одруженого чоловіка з часом стає досить складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода незнайомка обмацала інтимне місце 74-річного "регіонала" Богуслаєва

Нагадаємо, нещодавно в інтернеті з'явились фото 74-річного "регіонала" В'ячеслава Богуслаєва в компанії молодої незнайомки. На кадрах, які випадково потрапили в об'єктив камери, видно, що панянка тримається за інтимне місце політика.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи купують собі сексуальних дівчат за $ 5 тисяч на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

144

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути