неділя, 29 січня 2023 12:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Нардепи Королевська та її чоловік Солод склали мандати – ЗМІ

Нардепи Королевська та її чоловік Солод склали мандати – ЗМІ
Наталія Королевська з ОПЗЖ після 24 лютого 2022 року, за даними УП, не була в Україні. Фото: розміщене на tsn.ua

Проросійськи політики Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод написали заяви на складання мандатів народних депутатів.

Обидва нардепи раніше входили до забороненої нині фракції "Опозиційна платформа – За життя". Про складання ними мандатів пише "Українська правда" з посиланням на свої джерела.

Раніше видання писало, що Королевська та Солод після початку повномасштабного вторгнення перебралися до Дубая.

Батальйон "Дубай"

За інформацією журналістів, 17 жовтня 2022 року Королевську із Солодом помітили в офісі найбільшого забудовника Дубая Emaar. Джерела УП стверджують, що тоді подружжя придбало нерухомості на понад $10 млн.

В розслідуванні зазначається, що подружжя нардепів-втікачів зараз мешкає в дубайських апартаментах в "Адрес біч резорт" з видом на Перську затоку та пальму Джумейра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін заборонив чиновникам виїжджати за кордон під час війни

"Королевська була серед тих довірених осіб, кому зрадник Віктор Медведчук пропонував залишитися в Україні чекати на окупацію і перехопити владу", – йдеться в розслідуванні.

У Дубаї також помітили і депутата Краматорської міської ради (Донеччина) Ростислава Солода – сина Королевської і Солода 2001 року народження.

Розслідувачі також встановили, що у Дубаї відпочивала лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко та телеведучий Савік Шустер.

Зокрема лідерку Батьківщини та її чоловіка Олександра Тимошенка з онуками помітили на місцевому пляжі. Вона ровела початок нового року на віллі п'ятизіркового готелю Kempinski на насипному острові Палм-Джумейра.

Тимошенко вела обережний спосіб життя. Її, наприклад, майже не бачили на набережній, де вранці й увечері полюбляють гуляти відпочивальники. А залишаючи помешкання, лідерка "Батьківщини" з обережності сідала в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи Королевська та її чоловік Солод склали мандати – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути