понеділок, 05 жовтня 2009 12:35

Нардеп виклав $2 млн за автомобіль Джеймса Бонда

Нардеп виклав $2 млн за автомобіль Джеймса Бонда

Днями до Києва за замовленням одного з народних депутатів привезли ексклюзивний автомобіль Aston Martin One-77 вартістю близько 2 мільйонів доларів.

Про це розповів "Фактам" Олексій Черняк-Самойленко, автор проекту "ТопЖыр" про найдорожчі і найунікальніші придбання наших політиків, чиновників і бізнесменів

За словами Черняк-Самойленка, Aston Martin One-77 (двигун потужністю 700 кінських сил) днями була привезена до Києва для молодого народного депутата, що володіє банком і крупними заводами. Цікаво, що таких автомобілів випустять всього 77 штук. І всі вони були розпродані ще до запуску суперкара у виробництво.

Як відзначив Черняк-Самойленко, мало хто оформляє свої дорогі машини офіційно, оскільки це спричиняє за собою великі податки.

"Бувало, ми намагалися за номерами якого-небудь Ferrari "пробити" ім"я його власника. І виявлялося, що під цим номером числиться зовсім інша машина - наприклад, дряхлий "Москвич". Розрахунок, мабуть, робиться на те, що інспектор ДАІ не стане перевіряти "мажорні" авто, адже належать вони, як правило, вельми серйозним людям або їх дітям. Дуже багато ексклюзивних машин мають іноземні номери і оформлені на іноземців, хоча реальні власники - наші співвітчизники", - відзначив Черняк-Самойленко.

Нагадаємо, що автомобілями марки Aston Martin користується "кіношний" агент спецслужб Джеймс Бонд.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Нардеп виклав $2 млн за автомобіль Джеймса Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути