Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2020 09:00

Нардеп у сесійній залі листувався про секс за гроші

"Я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане "листування". Це спрацювало. Мисливець за паленими фактами сфотографував те, чого немає", - написав народний депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко 30 жовтня 2019 року у Facebook.

  Богдан Яременко обирався по округу у Києві.
Богдан Яременко обирався по округу у Києві.

Таку заяву зробив після того, як видання "Букви" опублікувало фото, що він під час роботи у сесійній залі Верховної Ради домовлявся про сексуальні послуги.

Під час голосування Яременко читав у чаті зі знайомствами анкету 32-річної жінки на ім'я Аліна. В анкеті вона вказала переваги: секс, зустріч, побачення. Також зазначила, що її не цікавлять стосунки.

Яременко: "Условия встречи с тобой".

Жінка: "Привет. Место твое. Секс защищенный, классика и орал. Анальный – табу. Час – 100 долларов. Два часа – 150. На ночь не остаюсь. Пожелания можно".

 

Щоб зареєструватися на сайті знайомств, потрібно пройти верифікацію. Крім того, аккаунт прив'язується до номера телефону, написали журналісти.

Також журналісти опублікували відео, як депутат розглядав дівчат у додатку для знайомств Tinder.

Згодом Яременко видалив у Facebook заяву, що це він влаштував провокацію, бо журналісти за ним підглядають. І опублікував нову: "Не всі рішення бувають однаково вдалими. Я видалив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми: від дружини і дітей до фракції і президента".

Наступного дня з трибуни Верховної Ради нардеп пригрозив журналістам тюрмою: "Той, хто зробив це звідти (показав на балкон для журналістів), заробив від 3 до 7 років. Я не погрожую. Я просто нагадую про закон і мораль, який для всіх один".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Кива займався у Раді пікантною роботою

Водночас народна депутатка від "ЄС" Марина Іонова закликала Богдана Яременка після цього скандалу скласти мандат. "Ви підриваєте авторитет Верховної Ради", - сказала вона.

А 3 фракції - "Голос", "ЄС" і "Батьківщина" закликали звільнити Яременка з посади голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

17 січня Верховна Рада звільнила нардепа з посади голови комітету.

Богдан Яременко обирався по округу у Деснянському та Дніпровському районах Києва.

У Верховній Раді 9-го скликання працюють 423 народні депутати. 246 із яких - представники фракції "Слуги народу". Рік тому партія президента Володимира Зеленського перемогла на позачергових парламентських виборах.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп у сесійній залі листувався про секс за гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути