неділя, 11 листопада 2012 13:19

Нардеп: "Головний виклик, який стоїть перед нами — ми самі"

Нардеп: "Головний виклик, який стоїть перед нами — ми самі"
Павло Жебрівський. Фото: gazeta.ua

У грудні буде достатньо велике падіння гривні — до 10 за долар.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат-"нунсівець" Павло Жебрівський.

"Згортатиметься економіка, люди біднішатимуть. Боюся, що далі буде "русский бунт — бессмысленный и беспощадный". Коли людям наступлять на горло і залізуть глибоко в кишеню, то вони вийдуть на вулицю. Це буде гірше, ніж майдан 2004 року", - розказав він.

За його словами, розпочинається президентська кампанія. Верховна Рада буде майданчиком для боротьби за пост глави держави.

"Буде кандидатів 15 як мінімум", - зазначив політик.

Він вважає, що головний виклик, який стоїть перед нами — ми самі.

"Ми маємо змінитися. Поки що ж під час виборчої кампанії одні розказували: "Ми прийдемо, буде по 500 євро пенсія, тисяча євро зарплата". Інші — "Вернем страну народу", треті — ще щось подібне. І ніхто не казав, як Черчилль (покійний прем'єр-міністр Великої Британії. — ред.): "Я нічого не можу пообіцяти своєму народу, окрім важкої праці. Але якщо ми це виконаємо, то будемо жити добре". У нас поки що ніхто чесно з людьми не говорить", - додав "нунсівець".

На думку Жебрівського, потрібно розписати й показати план дій, а також зібрати фахівців, які реалізовуватимуть його.

"Наша партія Українська платформа "Собор" до квітня представить як план, так і команду людей, які будуть його носіями. Там буде прописано: "Не вкради". От у рекламі Партії регіонів показували: "По-барабану, що ми крали, але ж ми збудували — дивіться, які стадіони". Суспільство привчили до того, що немає нічого страшного в крадіжці. Але ж якщо десь прибуває, то в іншому місці зникає. Бюджет не безмежний. Треба, щоб струмки постійно наповнювали його. А їх із кожним днем усе менше. От стоїть даішник Іваненко із палицею на дорозі й думає: "Президент "Межигір'я" вкрав. А чого я не можу собі 100 гривень узяти? Мені паличку дали і крутися, як хочеш". Кожен знаходить для себе виправдання. Доки глава держави не припинить красти, не почне працювати на країну, нічого не буде", - зауважив Жебрівський.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп: "Головний виклик, який стоїть перед нами — ми самі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути