неділя, 25 березня 2018 16:30

Нардеп чотири роки заробляє на окупованих територіях

Нардеп чотири роки заробляє на окупованих територіях
Народний депутат від "Опозиційного блоку" Наталія Королевська четвертий рік заробляє на окупованих російськими бойовиками територіях. Фото: tsn.ua

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Наталія Королевська четвертий рік заробляє на окупованих російськими бойовиками територіях.

Про це пише блогер Сергій Іванов у Facebook

Так він прокоментував відкриття ватажком ЛНР Леонідом Пасечником лінії із випуску кисломолочної продукції на підконтрольному Королевській підприємстві "Луганський холодокомбінат".

"Непогано влаштувалася народний депутат Наталія Королевська. Її бізнес на окупованих територіях не просто перебуває під пильним контролем лідерів бойовиків. Вони доглядають, охороняють його і допомагають розвивати. Цікаво, скільки коштують послуги Пасечника як аніматора? Чи впливовий московський брат Королевської порішав його з Лубянкою на дурняк?

Я вже не кажу про "Укрспецмет", підприємство чоловіка Королевської, також депутата, який процвітає під окупованим Красним Лучем, і про нелегальний вугільний бізнес також не згадую

Перевірка фінансування Королевською бойовиків, яку проводила Генпрокуратура у 2015-му, закінчилася так само, як закінчилися всі аналогічні перевірки: злодії - в парламенті, Ярема (колишній генпрокурор. - Gazeta.ua) - в шоколаді.

Ось вже чотири роки Королевська заробляє на окупованих територіях гроші, за які купує голоси на неокупованих. І працює цей порочний механізм набагато ефективніше, ніж всі горезвісні рішучі реформи разом", - пише Іванов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні "регіонали" проти, Тимошенко відсутня - як голосували за арешт Савченко

У січні 2015-го Головне слідче управління ГПУ порушило кримінальне провадження за повідомленнями ЗМІ про причетність Наталії Королевської та екс-глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до фінансування бойовиків на Донбасі.

Наталія Королевська є членом фракції "Опозиційний блок". Йшла восьмою по списку на позачергових виборах у 2014 році.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп чотири роки заробляє на окупованих територіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути