понеділок, 03 квітня 2017 13:10

НАЗК себе дискредитувало - Бурбак

НАЗК себе дискредитувало - Бурбак
Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак каже, що на утримання НАЗК з державного бюджету виділяється сотні мільйонів гривень. Фото: РБК-Україна

Національне агентство з питань запобігання корупції, як новий державний антикорупційний орган, вже дискредитований. Необхідно якнайшвидше розробити зміни до законодавства, де чітко виписати механізм заміни неефективних членів НАЗК.

Про це під час погоджувальної ради наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Упродовж місяців керівництво НАЗК не змогло забезпечити належні технічні умови для роботи серверу е-декларування, довело ситуацію до абсурду", - сказав він.

"USAID призупинило співпрацю з НАЗК через некомпетентність та заполітизованість членів цієї антикорупційної комісії. Новий державний антикорупційний орган вже дискредитований", - зауважив Бурбак.

Зокрема він відзначив, що на утримання агентства з державного бюджету виділяється сотні мільйонів гривень, а зарплата співробітників складає сотні тисяч гривень.

"Яка ефективність його роботи? Нульова!", - підкреслив Максим Бурбак.

Він також запропонував якнайшвидше розробити зміни до законодавства, де чітко виписати механізм заміни неефективних членів НАЗК.

Зараз ви читаєте новину «НАЗК себе дискредитувало - Бурбак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути