понеділок, 12 листопада 2012 19:22

Наливайченко: уряд Німеччини застосує до "регіоналів" візові санкції та арешт майна

Наливайченко: уряд Німеччини застосує до "регіоналів" візові санкції та арешт майна
Валентин Наливайченко Фото: despravda.com

Уряд Німеччини обіцяв Віталію Кличку, що до українських політиків з Партії регіонів будуть застосовані санкції. Про це під час мітингу біля ЦВК сказав третій номер у списку "УДАРу" Валентин Наливайченко.

"Віталій тільки що був і зустрічався з урядом Німеччини. І там сказали, що до них будуть застосовані візові санкції, а також арешт майна. Ми доб'ємося, щоб такі санкції були оголошені у всій Європі. Ми доб'ємося такого від уряду США та Канади. Це буде наше завдання у майбутньому парламенті", - сказав Наливайченко.

Він наголосив, що "УДАР" боротиметься за кожного представника опозиції, який переміг, але перемогу якого не визнала ЦВК.

"Ми говоримо кожному нашому кандидату, Левченку та іншим, що вони є нашими колегами. Ми ніколи не дозволимо злочинцям сидіти поруч з нами у Верховній Раді. Ми говоримо, дивлячись вам у очі, що проведемо люстрацію. Ми внесемо у Кримінальний кодекс статті про неіснування строків давності за злочини повязані із фальсифікаціями", - сказав він.

Наливайченко додав, що у новому парламенті каратимуть і за розкрадання державного майна.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко: уряд Німеччини застосує до "регіоналів" візові санкції та арешт майна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути