четвер, 26 липня 2012 15:55

Наливайченко приєднався до партії Кличка

Наливайченко приєднався до партії Кличка
Валентин Наливайченко став "ударівцем". Фото: vlasti.net

Колишній глава політради партії "Наша України", екс-глава СБУ Валентин Наливайченко приєднався до партії "УДАР" Віталія Кличка.

Як повідомляє прес-служба "УДАРу", в інтерв'ю телеканалу ICTV Кличко сказав, що Наливайченко висловив бажання працювати в його команді і приєднався до партії "УДАР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко каже, що завжди був в об'єднаній опозиції

"Він людина професійна, з світоглядом і баченням майбутнього України, які збігаються з нашими", - зазначив лідер "УДАРу".

Кличко також повідомив, що в партії уважно вивчають реакцію суспільства на оприлюднені списки претендентів на мажоритарні округи.

"Ми уважно моніторимо реакцію суспільства на оприлюднені нами списки претендентів у кандидати на мажоритарних округах. Можу сказати, що мінімум 5-10% зі списку - ті, хто отримав самі критичні зауваження від суспільства, - не стануть кандидатами від "УДАРу", - запевнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша Україна" вже перебуває у політичному небутті - експерт

Відносно списків політик зазначив, що п'ятірку, десятку і двадцятку кандидатів визначать делегати з'їзду партії 1 серпня.

Як повідомлялося, 24 травня Наливайченко склав із себе повноваження голови політради партії "Наша України" і припинив членство в партії. У той же час, за його словами, він продовжує "активно працювати в команді об'єднаної опозиції".

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко приєднався до партії Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути