понеділок, 12 листопада 2012 21:23

Наливайченко: опозиція має достатньо голосів для ухвалення у Раді постанови про покарання фальсифікаторів

Наливайченко: опозиція має достатньо голосів для ухвалення у Раді постанови про покарання фальсифікаторів
Валентин Наливайченко Фото: gazetavv.com

В українському парламенті буде достатньо голосів для того, щоб ухвалити постанову, за якою фальсифікаторів виборів буде покарано та застосовано міжнародні санкції. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Валентин Наливайченко.

"Віталій Кличко зустрічався з урядом Німеччини. Він домовився, що наші санкціїї будуть підтримані. Зараз все залежить від нас, опозиції. Якщо ми зайдемо у нову Верховну Раду, безперечно будемо ініціювати постанову ВР з конкретним списком фальсифікаторів та злочинів, які мають бути розслідувані, і в тому числі до них мають бути застосовані міжнародні санкції. Політичну підтримку ми вже маємо від США, Німеччини, сподіваюсь і Канади", - сказав він.

Екс-глава СБУ зазначив, що далі все може залежатиме від юридичних боїв опозиції на території України.

"Вони відповіли позитивно. Так, ми будемо вимагати міжнародних санкцій. Але для нас найважливіше кримінальне переслідування на території України. Для того, щоб затвердити список осіб, до яких застосують міжнародні санкції, потрібно прийняти відповідну постанову у ВР. Якщо вони ще не змінили регламенти, то для ухвалення постанови необхідно 150 осіб. Ми створимо слідчу комісію. Для цього у нас є достатньо голосів", - зауважив Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко: опозиція має достатньо голосів для ухвалення у Раді постанови про покарання фальсифікаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути