субота, 26 листопада 2011 14:45

Наливайченко: Геноцид продовжується - в українців забирають душу й тіло

Наливайченко: Геноцид продовжується - в українців забирають душу й тіло

Глава політради партії "Наша України" Валентин Наливайченко заявляє, що чинна влада продовжує сталінську політику геноциду українського народу.

Як повідомляє прес-служба партії, виступаючи в Харкові в суботу на церемонії вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933рр., Наливайченко зазначив, що продовжується наступ на українську мову, історію, культуру й освіту, а також порушуються соціальні права українців.

"Мільйони наших співвітчизників живуть за межею бідності, в той час, коли функціонери "політбюро" Партії регіонів народними засобами будують собі власний "комунізм" - купують гелікоптери, шикарні авто, зводять відомчі палаци. В українців забирають і душу - український духовний світ, і тіло - позбавляють права на елементарний добробут. Це геноцид", - сказав він.

"Я задоволений тим, що в 2010 році завдяки діям Служби безпеки України, яку на той час я мав честь очолювати, судом України визнані винними у Голодоморі Сталін, Косіор, Молотов, Каганович, Постишев, Чубар і Хатаєвич. Їх смерть не дала можливість їх покарати, але їх злочин є юридично доведеним фактом, вироком всій комуністичній системі", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні, 26 листопада, Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-33-х років.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко: Геноцид продовжується - в українців забирають душу й тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути