Ексклюзиви
вівторок, 06 серпня 2013 12:40

Напередодні затримання Мельник посварився з Азаровим - екс-"регіонал"

Напередодні затримання Мельник посварився з Азаровим - екс-"регіонал"
Фото: ukrday.com

Рішення Печерського суду про домашній арешт ректора університету Державної податкової служби свідчить про те, що Петро Мельник попросив про це президента Віктора Януковича.

Про це Gazeta.ua заявив колишній "регіонал" Тарас Чорновіл.

"Людям його рівня надзвичайно важко, але реально вийти на Януковича. Мельник домігся цього за допомогою когось із старої гвардії "регіоналів" періоду 2004 року. Можливо через Миколу Дем'янка. Могли подіяти аргументи, що він відверто і віддано працював на Януковича. Підписка про невиїзд по-техеньку закінчиться закриттям кримінальної справи", - заявив Тарас Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міндоходів мовчать про звільнення Мельника

Коментуючи заяву лідера партії "Батьківщина" Арсенія Яценюка про те, що між Петром Мельником та Миколою Азаровим — міцна дружба, Чорновіл зауважив:

"Кулуарами уряду ширяться чутки, ніби напередодні затримання Мельник у чомусь провинився перед Миколою Яновичем, і між ними стався конфлікт. Це якраз пояснює можливе невтручання прем'єр-міністра в проблеми ректора Податкового університету. В чому суть конфлікту, я не знаю, але що між ними пробігла чорна кішка — це точно", - зазначив екс-"регіонал".

За словами Чорновола, поведінка Мельника під час парламентських виборів та програш на своєму окрузі обурили більшість "регіоналів". (Мельник став третім після кандидата від Об'єднаної опозиції та "ударівця") Мовляв, вже й вибори не може сфальшувати, як слід.

Ще однією причиною, чому Петрові Мельнику свої ж не пробачили хабарництва, на переконання Чорновола, стало те, що Мельник нібито скрізь демонстрував свою прив'язаність до секретаря РНБО Андрія Клюєва. А в середині "регіоналів", зокрема в групі голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, йде війна проти людей Клюєва.

Зараз ви читаєте новину «Напередодні затримання Мельник посварився з Азаровим - екс-"регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути