Ексклюзиви
субота, 28 лютого 2009 18:10

"Нафтогаз" планує економити на українцях

"Нафтогаз" планує економити на українцях
У цьому році НАК "Нафтогаз України" планує реалізувати всім категоріям споживачів 52,377 мільярдів кубометрів газу. Такі дані містяться в переданому на затвердження в Кабінет міністрів проекті фінансового плану НАК "Нафтогаз України".

За підрахунками, запланований НАК "Нафтогаз України" об"єм газу для реалізації газоспоживачам в цьому році майже на 22млрд.кубометров менше, аніж традиційно споживалося в Україні останніми роками.

Згідно прогнозному балансу розподілу газу в проекті фінплану, з 52,377 млрд. кубометрів газу 17,3 млрд. кубометрів будуть направлені на потреби населення, трохи більше 1млрд.кубометрів - бюджетним організаціям, майже 10 млрд. кубометрів - підприємствам тепло-комунальної енергетики, 10,83 млрд. кубометрів - промисловості (ще 5 млрд. планує поставити "Газпромсбут Україна"), 505 млн. кубометрів - металургам і хімікам, 5,12 млрд. кубометрів - технічний газ.

При цьому за весь поставлений протягом року газ "Нафтогаз" має намір отримати не менше 68,23 млрд. гривень. Крім того, заплановано отримання 1,6 млрд. гривень за транспортні послуги з доставки газу споживачам України, а також за інші послуги.

За матеріалами "Дзеркало тижня", ForUm

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" планує економити на українцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути