пʼятниця, 23 жовтня 2020 13:06

"Треба вичищати інформпростір від русні" - "слуга" після поїздки на Донбас

"Треба вичищати інформпростір від русні" - "слуга" після поїздки на Донбас
"Повернулася з зони ООС. Два дні без соцмереж, дзвінків та передвиборчої реклами з усіх боків", - написала депутатка і опублікувала фото.

Інформаційний простір треба вичищати від кремлівської пропаганди. Про це у Facebook написала народна депутатка від "Слуги народу" Олена Шуляк після того, як з'їздила на фронт.

Депутатка заявила, що досвід поїздки на Донбас став для неї "точкою неповернення".

"Наші військові понад усе хочуть забрати українські території, але не все так просто", - написала вона й додала, що російський окупант по той бік лінії розмежування постійно провокує.

"Настрої місцевих різні, але головний знаменник - мир. Але якою ціною? Сумно, що здебільшого інформпростір цих територій — кремлівські канали, які цілодобово брешуть. Тут, до речі, вперше зрозуміла величезну цінність українського мовлення. "Армія FM", "Українське радіо" та інші набули зовсім інших сенсів", - розповіла Шуляк.

"Про вибори. Ще раз переконалася, що там нині вони недоречні. Спочатку повертаємо землі, вичищаємо інформпростір від русні, а лише тоді організовуємо волевиявлення. І ніяк інакше", - заявила парламентарійка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче розвалити Україну зсередини "особливим статусом" Донбасу

Майже 100 народних депутатів із фракції "Слуга народу" 21 жовтня вирушили з робочою поїздкою на Донбас. Тривала 2 дні. Раніше її з трибуни Верховної Ради анонсував президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «"Треба вичищати інформпростір від русні" - "слуга" після поїздки на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути