Ексклюзиви
пʼятниця, 21 лютого 2014 00:51

Над Пшонкою нависла загроза відставки: Рада назбирала 150 підписів

Над Пшонкою нависла загроза відставки: Рада назбирала 150 підписів
Віктор Пшонка. Фото: grim.in.ua

У Верховній Раді 150 народних депутатів поставили свої підписи під ініціюванням питання про відставку генпрокурора Віктора Пшонки.

Про це в ефірі телеканалу ICTV повідомив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Сергій Соболєв.

Зокрема, політик зазначив, що в парламенті зібрані необхідні 150 підписів парламентарів для ініціаціювання питання про відставку Пшонки з посади генерального прокурора України.

"У парламенті зібрані необхідні 150 підписів для відставки генерального прокурора України Віктора Пшонки. Ця постанова буде поставлена на голосування", - наголосив Соболєв.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада зібралася на позачергове засідання, на якому більшість депутатів проголосувала за скасування антитерористичної операції СБУ і відкликання всіх силовиків з Києва в місця їхньої постійної дислокації.

Депутати вирішили працювати у щоденному режимі, а віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський оголосив перерву в засіданні парламенту до 10:00 21 лютого.

Раніше Віктор Пшонка заявив, що відповідальність за зіткнення в центрі Києва понесуть громадські активісти та організатори з опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Над Пшонкою нависла загроза відставки: Рада назбирала 150 підписів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути