субота, 20 березня 2021 20:37

Над ОП запустили салют. Вимагають відставки Венедіктової і Авакова, санкцій проти Портнова
4

Фото: Катерина Коба

Учасники акції в підтримку ув'язненого громадського діяча Сергія Стерненка запустили салют над Офісом президента. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Салют тривав 5 хв.

Після цього оголосили вимоги і закликали не залишатися байдужими.

Організатори акції вимагають звільнити Сергія Стерненка, звільнити Андрія Антоненка. Накласти санкції РНБО на Андрія Портнова -"заступника голови АП Януковича, який зараз, через заступників керівника Офісу президента Олега Татарова та Андрія Смірнова фактично керує судовою системою в Україні.

Вимагають відставки генеральної прокурорки Ірини Венедіктової, "руками якої було ув'язнено Стерненка"

"Відставка Арсена Авакова, який захищає справжніх вбивць, катів, гвалтівників, наркодилерів та корупціонерів", - повідомляє Facebook-сторінка Стерненка.

Сьогодні Сергію Стерненкові виповнилося 26 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський робить ту ж помилку, що і Янукович

20 березня громадськість прийшла на акцію "Не чуєш? Побачиш" в підтримку ув'язненого громадського діяча Сергія Стерненка. На стіні Офісу президента написали балончиком "Волю Стерненку", кидали фаєри.

23 лютого Стерненка засудили до 7 років і 3 місяців в'язниці з конфіскацією половини майна. Рішення виніс Приморський райсуд міста Одеси.

27 лютого під Офісом президента й Офісом генерального прокурора відбулася багатотисячна акція "Справедливість Стерненку — справедливість усім".

Громадськість вимагала від президента Володимира Зеленського судової реформи та відставки з посади генеральної прокурорки Ірини Венедіктової. Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова називали "чортом".

Зараз ви читаєте новину «Над ОП запустили салют. Вимагають відставки Венедіктової і Авакова, санкцій проти Портнова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути