середа, 05 січня 2022 22:31

Нацполіції обіцяють підвищити зарплату вже в січні

Нацполіції обіцяють підвищити зарплату вже в січні
Правоохоронцям піднімуть зарплату. Фото: Укрінформ

В січні 2022 року поліцейським мають підвищити зарплати.

Першочергово - патрульним, спецпризначенцям і поліцейським, які несуть службу в зоні операції Об'єднаних сил, написав голова Нацполіції Ігор Клименко у Facebook.

"Кожен знає, що питання заробітної плати завжди було чи не найбільш чуттєвим для поліцейських. Впродовж минулого року ми знаходили можливості покращувати ситуацію із додатковими виплатами: поліцейські отримували матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань, гроші надходили і на оздоровлення. І цю практику ми будемо продовжувати. На так звану 13-ту зарплату грошей не було передбачено. Кошти не були закладені в бюджет-2021", написав він.

Клименко запевнив,що Кабінет міністрів України виділив поліції гроші для поетапного підвищення грошового забезпечення поліцейським із цього місяця. Наступного підвищення слід чекати у квітні

Керівники Нацполіції, структурних та територіальних підрозділів підвищення зарплат не отримають, уточнив голова Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр внутрішніх справ розповів, як підняти зарплати патрульним

Напередодні Нового року у Запорізькій област звільнилися 30 співробітників. Це - 95 % від усього особового складу поліції Токмака. Причин для звільнення було декілька, зокрема: невиконання керівництвом ГУНП Запорізької області оплати праці за ненормований робочий день і нічні зміни, систематичний тиск з боку керівництва поліції щодо виконання показників розкриття злочинів; викривлення фактів роботи працівників поліції публічними особами, що призводить до зниження довіри населення до поліції.

Зараз ви читаєте новину «Нацполіції обіцяють підвищити зарплату вже в січні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути