понеділок, 21 лютого 2022 21:48

"Нацист і терорист" - соцмережі реагують на заяви Путіна
22

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін заявив у стилі кремлівської пропаганди, що Україну "створив" Ленін і пригрозив українцям, що "навчить справжній декомунізації".

Низку українофобських заяв Путін зробив у відеозверненні в понеділок увечері.

"Позносили пам'ятники Леніну. Це в них "декомунізація" називається. Ви хочете декомунізації? Ну що ж, нас це цілком задовольняє. Але не треба, як кажуть, зупинятися на пів шляху. Ми готові показати вам, що значить для України справжня "декомунізація"!", - заявив він.

Також підписав укази про "визнання ЛДНР" - окупованих Росією районів Донецької і Луганської областей.

Під час підписання були ватажки бойовиків Леонід Пасічник і Денис Пушилін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче знищити Україну - Резніков розповів про мету Кремля

На заяви Путіна гостро відреагували українські користувачі соцмереж. Gazeta.ua пропонує найцікавіше.

"Маніфестом російського фашизму ("руского міра", рашизма)" назвав заяви Путіна журналіст Айдер Муждабаєв.

"владімір путін зараз заперечує українську державність. Для нього України не існує. Не існує цілої української нації. Такі заяви путіна є новітнім нацизмом. Дрібний кремлівський диктатор прагне слави гітлера й діє такими ж методами", - пише блогер Сергій Стерненко.

"Він так довго, нудно й пафосно розповідав, що нас не існує, Україну придумав Ленін, націоналісти вкрали заводи, мучать російськомовних, ми робимо ядерну бомбу, що я подумав, що в підсумку він оголосить нам війну.

А в результаті підписався з двома дешевими клоунами: МММником і зрадником присяги з ОБХСС", - коментує мер Дніпра Борис Філатов.

"Я радію тому, що чую від кремлівського чахлика. Маски остаточно скинуті. Є ми, а є - мордор. Більше нема. напівтонів. Більше не буде жодних "зустрінемося посередині". Є ми, а є - реально оскаженілий ворог. І це чудово. Так і кується нація", - зазначив журналіст Богдан Буткевич.

"Гаага теж тебе визнала", - пише телеведуча Яніна Соколова.

"Поки силіконовий неадекват розносить свої маразматичні міазми проти нашої країни, українські радіостанції й телеканали продовжують транслювати русскіє пєсні. Медіабізнес внє палітікі", - коментує музикант Сашко Положинський.

"Як приємно чути з вуст Путіна істерику про НАБУ/САП/ВАКС і нашу судову реформи. Відіб'ємося від психа й розбудовуватимесо Україну далі", - пише голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

"Він псих. У медичному сенсі цього слова. Закомплексоване малограмотне ху*ло", - зазначила журналістка Соня Кошкіна.

"Хіба він сказав щось таке, чого ми не знали чи не відчували? Він повертає всіх нас до реальності. Вони не визнають нашого права на існування. Наше завдання - нарешті діяти відповідно до цих обставин", - пише політолог Михайло Басараб.

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"Нацист і терорист" - соцмережі реагують на заяви Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути