четвер, 16 березня 2017 20:20

Націоналісти почали "хрестовий похід" проти влади
7

Фото: фото: Gazeta.ua

Лідери трьох націоналістичних партій Олег Тягнибок, Андрій Білецький та Андрій Тарасенко підписали й представили Національний маніфест 16 березня у столиці.

"Національний маніфест ‒ це стратегічний план розбудови Української держави. Ми зібралися задекларувати, що є консолідована сила українських націоналістів, і ми не дамо грабувати країну. Не дозволимо баригам і олігархам знищити Україну. Ми не дамо Москві чи будь-кому іншому забирати нашу територію і змінювати нашу державну карту.

Коли влада буде належати націоналістам ‒ ми зреалізуємо цей маніфест. Напрацювання для цього в нас є вже зараз у вигляді законопроектів, однак теперішня влада не здатна їх ухвалити", – каже лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

"Вперше в історії України націоналісти об'єднують свої зусилля не довкола виборів, а навкола основоположних для націоналізму речей — ідеї та чину. Тому вірю, що цей момент буде історичним", - говорить керівник "Правого сектору" Андрій Тарасенко.

"Цей маніфест зачіпає питання нового геополітичного вибору: не Схід, не Захід, а Україна. Нового безпекового рівня: ядерна зброя, територіальна армія, інші принципи безпеки нашої країни, питання соціальної справедливості та нового підходу до влади, як обов'язку, а не права. Це маніфест боротьби, з якого ми починаємо свій хрестовий похід проти цієї влади й системи - за нову українську Україну", - заявляє голова "Національного корпусу" Андрій Білецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гімн ОУН може стати маршем українських військових

У маніфесті 20 пунктів. Ключові: Україна повинна спрямувати зусилля на створення Балто-Чорноморського союзу, повернути ядерний статус, розірвати дипломатичні відносини з Росією. Планують ввести процедуру імпічменту президента і відкликання депутатів.

Документ також підписали голова Конгресу українських націоналістів Степан Брацюнь, лідер Організації українських націоналістів Богдан Червак та керівник організації "С14" Сергій Мазур.

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти почали "хрестовий похід" проти влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути