Ексклюзиви
неділя, 22 липня 2012 17:02

"Починається якийсь "пошук відьом" із боку влади" - тернопільский депутат

"Починається якийсь "пошук відьом" із боку влади" - тернопільский депутат
Барна: "Якщо таке твориться в Тернополі, то мені навіть страшно уявити, що робиться в Донецьку". Фото: facebook.com

Депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна кваліфікує випадок із затриманням міліціонерами члена ГО "Тризуб ім. Степана Бандери" Назара Сарабуна як тиск на патріотів і людей з опозиційним баченням.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Зрозуміло, що зараз розпочинається якийсь шабаш, "пошук відьом" із боку нинішньої влади, - говорить депутат облради. - Вони вже під будь-яким приводом починають докопуватися до людей. Тим більше, не факт, що звинувачення в бік Назара Сарабуна мають якісь підстави. Ми це кваліфікуємо як тиск на патріотів, на людей, котрі мають якесь опозиційне бачення в Тернополі й Україні загалом. Але вони не врахували одного, що це Тернопіль, а не Донецьк. Якщо таке твориться в Тернополі, то мені навіть страшно уявити, що робиться в Донецьку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 міліціонерів знімали на відео й затримували "тризубівця" в Тернополі

Тернопільский опозиціонер заявив, що на понеділок (23 липня) за фактом порушення закону про статус депутата місцевих рад він готує звернення в прокуратуру.

"Також ініціюватиму розгляд цього питання на сесії Тернопільської обласної ради як кричущий факт. Адже з одного боку ігнорується Конституція, зокрема право громадянина на свободу, з іншого боку ігнорується закон про статус депутата місцевих рад. Складається таке враження, що для влади і правоохоронців закони як повернеш, так і буде", - зазначив Барна.

Зараз ви читаєте новину «"Починається якийсь "пошук відьом" із боку влади" - тернопільский депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути