Ексклюзиви
вівторок, 31 жовтня 2017 15:07

НАБУ затримало екс-заступника Авакова - ЗМІ

НАБУ затримало екс-заступника Авакова - ЗМІ
Сергій Чеботар. Фото: kievvlast.com.ua

Детективи Національного антикорупційного бюро затримали Сергія Чеботаря - колишнього заступника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це повідомляють "Схеми" у Facebook.

"НАБУ затримало сина Авакова Олександра та екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. Про це нам стало відомо із власних джерел. Обидва в Києві. Їм готують повідомлення про підозру", - йдеться у повідомленні.

Раніше про затримання Олександра Авакова повідомив колишній радник глави МВС Ілля Кива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіряк прокоментував обшуки в сина Авакова

Детективи НАБУ 31 жовтня проводять обшуки у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра. Вони пов'язані з розслідуванням щодо рюкзаків, які МВС закупило на початку 2015 року.

Тоді МВС уклало договори з ТОВ "Дніпровенд" на 5 тис. рюкзаків вартістю 14,49 млн грн та ФОП Плигачов на 1 тис. рюкзаків вартістю 2,1 млн грн. У червні 2015-го вийшло журналістське розслідування про те, що рюкзаки придбані через підприємства, підконтрольні Арсену Авакову.

У лютому 2017 року з'явилося відео, на якому схожа на сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра людина домовляється з, ймовірно, екс-заступником глави МВС Сергієм Чеботарем про постачання рюкзаків для підрозділів відомства.

Раніше повідомляли, що фірма-постачальник тактичних рюкзаків для МВС пов'язана з харків'янином Володимиром Литвином, який є другом сина міністра.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ затримало екс-заступника Авакова - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути