Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2018 09:59

НАБУ взялося за фірму нардепа через махінацію з квартирами для військових

Детективи Національного антикорупційного бюро розслідують махінацію із будівництвом житла для військовослужбовців.

Про це пише "Бігус.інфо".

Ідеться про угоду на будівництво житла між Держспецслужбою транспорту та пов'язаною з нардепом від "Волі народу" Максимом Микитасем компанії "Фонд девелопмент груп".

З'ясувалося, що українські військові мають отримати лише 3% квартир у новому житловому комплексі у Києві, який будується на державній землі. На 8 гектарах забудовник збирається спорудити 10 будинків по 25 поверхів загалом майже на 4 500 квартир. Військовим же, за умовами договору, пообіцяли передати лише 150 квартир.

У зв'язку з цим НАБУ розслідує незаконні дії командування Держспецслужби транспорту, яке виділило землю під будівництво житла для військових. Справу відкрили за статею "розтрата".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микитась купив Land Rover за понад 5 млн грн

Максим Микитась із червня 2010-го до серпня 2016 року був президентом Української державної будівельної корпорації "Укрбуд". У декларації вказав, що є її бенефіціаром. Компанія контролює будівництво житлового комплексу "Чарівне місто", яке здійснює ТОВ "Фортабуд". У цьому підприємстві фігурує Вікторія Гречана, яка є директором "Фонд девелопмент груп".

Зараз ви читаєте новину «НАБУ взялося за фірму нардепа через махінацію з квартирами для військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути