Ексклюзиви
середа, 27 травня 2020 00:31

НАБУ не дало зняти арешт з рахунків екс-міністра Клименка

НАБУ не дало зняти арешт з рахунків екс-міністра Клименка
НАБУ заарештувало рахунки екс-міністра. Фото: РБК

Детективи Національного антикорупційного бюро запобігли зняттю заборони на розпорядження рахунками компаній близьких родичів колишнього міністра доходів і зборів України часів Віктора Януковича Олександра Клименка.

"Детективи НАБУ надали компетентним органам Князівства Ліхтенштейн інформацію, необхідну для продовження заборони на розпорядження рахунками компаній близьких родичів міністра доходів і зборів України часів президентства Януковича. Рахунки арештовані у межах справи за підозрою колишнього топпосадовця у завданні понад 3 млрд грн збитків державі", повідомляє пресслужба НАБУ.

За даними іноземних колег, на арештованих рахунках компаній є понад 14 мільйонів доларів. Заборона на розпорядження ними діє з 2017 року і продовжується щороку на підставі інформації від органу слідства, додали в НАБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд заочно заарештував ексміністра оборони

Цього місяця Вищий антикорупційний суд скасував рішення про заочний арешт Клименка. Пізніше у ВАКС пояснили своє рішення тим, що Клименко не вважається оголошеним у міжнародний розшук.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ не дало зняти арешт з рахунків екс-міністра Клименка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути