пʼятниця, 21 вересня 2018 14:14

НАБУ кинуло тінь на суд у справі Полякова і Розенблата

НАБУ кинуло тінь на суд у справі Полякова і Розенблата
В НАБУ заявляють про політичну корупцію, коли йдеться про справу Розенблата і Полякова. Фото: відкриті джерела

Рішення суду у "бурштиновій справі" нардепів Максима Полякова і Борислава Розенблата про протиправність детективів є викликом боротьбі з політичною корупцією в країні. Про це заявили в Національному антикорупційному бюро.

Суддя окружного адмінсуду Києва діяв всупереч Кодексу адміністративного судочинства та КПК, вказують в бюро і готують оскарження в апеляції.

"Згадане рішення у випадку набуття чинності створить серйозні перепони у боротьбі з політичною корупцією в країні. Збір доказів щодо дій народних депутатів для притягнення їх до кримінальної відповідальності буде заблокований, як на даний час самими народними депутатами заблокований процес скасування депутатської недоторканості", - заявляють в НАБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слава Богу, він корупціонер": що стало із "доторканими" нардепами

Борислава Розенблата підозрюють в отриманні $280 тис. Із ним у справі фігурував нардеп Максим Поляков. Його звинувачували в одержанні $7,5 тис. хабара. Депутати за ці гроші нібито мали внести правки до деяких законів про видобуток бурштину. Справу відкрили торік. Із нардепів зняли недоторканність.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ кинуло тінь на суд у справі Полякова і Розенблата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути