субота, 24 грудня 2011 19:03

На з'їзді "Свободи" нагороджували годинниками "за відданість ідеї"
22

Фото: Фото: Ростислав Мисюкевич

Сьогодні, 24 грудня, відбувся 2-й етап XXIII з'їзду ВО "Свобода". На початок з'їзду о 10-й ранку зареєструвалися 486 делегатів з 500 обраних. На з'їзді внесли зміни та доповнення до статуту організації, відзвітували про діяльність "Свободи" після місцевих виборів 2010 року, склали план подальших дій та прийняли рішення про створення цетрального штабу партії та місцевих штабів.

"Ми розуміємо, що потрібно проводити вуличні акції і розхитувати той піратський корабель бандитського мародерського режиму, який сьогодні захопив Україну", - заявив Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" вірить, що у 2012 році станеться революція

Наприкінці з'їзду проголосували за зняття з посади голови Донецької міської організації "Свободи" Артура Шевцова, винесення йому догани та заборону обійняти керівні посади в партії. Привідом стало опубліковане на інформаційному ресурсі "Остров" інтерв'ю з Шевцовим, в якому він говорить, що існує певна схожість в ідеології українських націоналістів та націонал-соціалістів гітлерівської Германії.

"Це або свідома провокація, або відсутність розуміння партійної ідеології, - емоційно заявив Тягнибок. - Існує позиція партії – Гітлер і Сталін одне і те саме".

Також на з'їзді було прийнято рішення про зняття з посади декількох керівників міьких організацій партії та виключення з партії деяких членів за порушення партійної дисціпліни та саботаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" має стати партією професійних революціонерів - радник Тягнибока

Пятьох "свободівців", що відзначилися в партійній роботі, "за відданість ідеї, незламність у боротьбі та вірність побратимам" нагородили годинниками з логотипом "Свободи". Також нагородили золотим нагрудним значком ВО "Свобода" Володимира Бондарука з Волинської обласної організації.

З'їзд тривав 7 годин.

Зараз ви читаєте новину «На з'їзді "Свободи" нагороджували годинниками "за відданість ідеї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути