субота, 20 жовтня 2012 01:51

На Житомирщині велика підтримка опозиції і низька влади — експерт про можливі результати виборів

На Житомирщині велика підтримка опозиції і низька влади — експерт про можливі результати виборів
За словами Карайченцева, в місті Бердичев балотуються п'ять діючих депутатів Верховної ради Фото: merkury.com.ua

В місті Житомир традиційно високий рівень підтримки опозиції. Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив член Асоціації політконсультантів України Павло Карайченцев.

"Тут балотується діючий губернатор Сергій Рижук. Це єдиний губернатор, якому взагалі президент дозволив йти на вибори. Єдина його проблема, що він йде від діючої влади, що дає негатив. І він досить запізно розпочав виборчу кампанію", - наголосив він.

За словами Карайченцева, в місті Бердичев балотуються п'ять діючих депутатів Верховної ради, четверо з яких ведуть активну кампанію.

"Це південний округ, тут настрої як в Центральній Україні, досить велика підтримка опозиції і низька влади", - зауважив він.

"Округ №64 є єдиним на всій правобережній Україні, який завжди підтримував діючу владу, Партію регіонів. Це єдиний округ в Житомирській області, де Янукович переміг ще в першому турі. На 65 окрузі не має великої інтриги, а є один кандидат Володимир Литвин, який влив туди шалені бюджетні кошти, про що писала вся Україна. Його конкурент Француз від опозиції ніякої кампанії не веде, тільки критикує, оскільки розуміє, що не переможе. 67 округ — це південний округ. Тут в 2002 році обирався Віталій Розвадовський, в нього був один з найвищих показників по Україні, близько 80 відсотків тоді взяв. Є опозиційні настрої, завдяки чому на другому місці знаходиться Кізін, кандидат від Об'єднаної опозиції", - наголосив Карайченцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житомирському губернатору - регіоналу порадили під час виборів менше вживати алкоголю

Нагадаємо, 15 жовтня був останній день, коли учасники парламентських виборів могли заявити про вихід із боротьби за місце в наступному складі Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині велика підтримка опозиції і низька влади — експерт про можливі результати виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути