середа, 11 листопада 2009 09:59

На засіданні уряду - грип, призов до армії та новорічні свята

На засіданні уряду - грип, призов до армії та новорічні свята

Кабінет Міністрів на своєму черговому засіданні 11 листопада розгляне додаткові заходи, пов"язані із запобіганням розповсюдженню епідемії грипу.

Про це йдеться на порядку денному засідання уряду.

Зокрема, уряд розгляне пропозицію міністерства охорони здоров"я щодо виконання постанови Верховної Ради про першочергові заходи протидії епідемії, спрощену процедуру державної реєстрації медичних марлевих масок і порядок безкоштовної видачі населенню марлевих пов"язок, а також заслухає інформацію мінохорони здоров"я про стан виконання заборони на реалізацію в аптеках антибіотиків, антибактеріальних і антивірусних препаратів без рецепту лікаря.

Уряд також має намір розглянути заходи зі створення мережі аптечних пунктів державної і комунальної форми власності при поліклініках.

Окрім питань, пов"язаних з епідемією грипу, члени Кабміну заслухають інформацію про стан заборгованості із заробітної плати та інформацію про стан безкоштовного оформлення і видачі державних актів на право власності на земельні ділянки.

Окрім цього, уряд має намір затвердити титул будівництва ділянки третьої лінії Харківського метрополітену від станції "Наукова" до станції "Проспект Перемоги" і титул будівництва створення глибоководного суднового ходу Дунай - Чорне море на українській ділянці дельти Дунаю.

На засіданні також буде розглянуто план організації виконання указу президента "Про терміни проведення чергових призовів на строкову службу у 2010 році" і план організації виконання указу президента "Про заходи щодо проведення новорічних і різдвяних свят для дітей".

proUA
Зараз ви читаєте новину «На засіданні уряду - грип, призов до армії та новорічні свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути