неділя, 04 листопада 2012 13:02

На Вінницькому окрузі №11 міліція побила знімальну групу каналу ТВі

На Вінницькому окрузі №11 міліція побила знімальну групу каналу ТВі
За словами Княжицького, зараз у приміщення ОВК нікого не пускають – ані журналістів, ані кандидата в депутати. Фото: tvi.ua

Знімальну групу телеканалу ТВі було побито у Вінниці на окрузі №11 при намаганні журналістів потрапити в залу засідань.

Про це "Українській правді" повідомив кандидат у народні депутати, гендиректор ТВі Микола Княжицький.

За його словами, зараз у приміщення окружної комісії нікого не пускають – ані журналістів, ані кандидата в депутати. В той же час, міліція весь час перебуває в приміщенні ОВК, заходить туди і присутня під час засідання.

"Що вони там роблять, ми не знаємо. Нас туди не пускають. Але щойно, коли ми намагалися акредитуватися на засідання, міліція накинулась на мене, журналіста Любомира Ференца та оператора Олександра Тупіка. Нас побито і наразі ми не можемо потрапити в приміщення", - сказав Княжицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінничині, після знищення бюлетенів за опозиціонера, вже перемагає його опонент

Нагадаємо, станом на ранок неділі на сайті ЦВК вказано, що за результатами опрацювання 97,27% протоколів у 11 окрузі перемагає самовисуванець Олександр Добровський і набирає 30,07% голосів. Водночас кандидат від ВО "Батьківщина" Наталія Солейко – 27,89%.

Раніше на ОВК №11 прийняли рішення про перерахунок голосів, при чому було знищено бюлетені з голосами за кандидатів від "Батьківщини".

Крім того, на цьому окрузі міліція виштовхувала спостерігачів від ОБСЄ із приміщення ОВК, в той час як члени комісії підтасовували бюлетені. ЦВК замінила голову окружкому №11 Сергія Сітарського, який представляв "Батьківщину", на представника партії "Російський блок" Ольгу Стадник.

Представники опозиції в суботу заявляли, що члени ОВК №11 продовжують незаконний перерахунок голосів, не чекаючи рішення суду з цього приводу.

Зараз ви читаєте новину «На Вінницькому окрузі №11 міліція побила знімальну групу каналу ТВі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути