вівторок, 22 лютого 2011 11:42

На Видубичах через сніг з мосту звалилась 30-тонна фура
8

У ніч на 22 лютого в районі станції метро "Видубичі" в Києві сталася аварія - з мосту впала фура.

Водій сідельного тягача Volvo з причепом, за попередніми даними, не впорався з керуванням, зніс відбійник і 30-тонна машина впала з висоти понад 10 метрів. Фура (Закарпатської реєстрації) перевозила напої в пляшках - мінеральну воду і "Кока-Колу".

Внизу не було машин і ніхто з водіїв інших авто не постраждав. Дивом вдалося вижити і водієві фури - завдяки тому, що кабіна вантажівки була досить міцною. Зараз він у лікарні з численними переломами.

У київській ДАІ ймовірною причиною ДТП вважають той факт, що водій не врахував дорожньої обстановки - проїжджа частина була засніжена, а він їхав дуже швидко.

Це не перша аварія на шляхопроводі "Видубичів" - там досить крутий поворот і, якщо водії не вибирають безпечну швидкість, особливо це стосується вантажівок, аварії не уникнути.

Подібна ДТП у 2009 році сталася і на Південному мосту в Києві. Вантажівка "Рено", що рухалась у бік Харківського масиву крайньою правою смугою, збила огородження Південного мосту та з висоти 15 метрів вилетіла на розташовані під ним гаражі. Тоді водій також зазнав травм, але залишився живий.

Газета по-киевски, Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «На Видубичах через сніг з мосту звалилась 30-тонна фура ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути