четвер, 25 серпня 2011 12:59

Спецтема: 20 років незалежності!

На Турчинова та інших учасників акції опозиції заведуть справи - МВС

На Турчинова та інших учасників акції опозиції заведуть справи - МВС

Проти учасників народного маршу, які 24 серпня брали участь у сутичці в Києві на вул. Володимирська, буде порушено кримінальні справи.

Про це РБК-Україна повідомив начальник прес-служби ГУ МВС Києва Володимир Поліщук.

За словами Поліщука, вчора в результаті сутичок між правоохоронними органами та мітингувальниками постраждало 6 працівників міліції, вони отримали травми різного ступеня тяжкості.

"Проти всіх учасників, дії яких буде кваліфіковано за статтею 293 Кримінального кодексу (групове порушення громадського порядку) буде порушено кримінальні справи, які буде передано до прокуратури. Також мітинги, які було проведено, незважаючи на рішення окружного суду про їх заборону, за ними також буде порушено кримінальні справи і передано до прокуратури, де їм буде дана правова оцінка, зокрема і щодо дій (заступника голови партії "Батьківщина" Олександра) Турчинова ", - сказав він.

Нагадаємо, напередодні вдень у Києві на вул. Володимирська сталася сутичка між учасниками народного маршу і співробітниками міліції. Мітингувальники в сутичці прорвали першу блокаду міліції. Кількість співробітників спецпідрозділу "Беркут" становило приблизно 1 тис. осіб.

Крім того, 24 серпня народний депутат фракції НУ-НС Володимир Ар'єв заявив, що влада планує заарештувати першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова за заклик йти до Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «На Турчинова та інших учасників акції опозиції заведуть справи - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути