середа, 25 грудня 2013 15:18

На Тернопільщині згорів офіс Партії регіонів

Сьогодні близько сьомої ранку у місті Теребовля на Тернопільщині згорів офіс районного осередку Партії регіонів. Він був розміщений на вулиці Шевченка, на другому поверсі будівлі, що належить "Укртелекому".

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі обласного управління ДСНС, про пожежу дізналися завдяки сигналізації.

"Рятувальників викликав диспетчер із "Укртелекому" близько сьомої ранку - спрацювала пожежна сигналізація. Пожежа виникла на другому поверсі гаражної будівлі, на території Теребовлянської філії ПАТ "Укртелеком". Рятувальники були на місці за лічені хвилини, будівля за 500 метрів від пожежної частини. І впоралися з роботою протягом півгодини. Пожежу локалізували о 07:05, ліквідували о 07:36. Для гасіння використали навіть не повну бочку води, а лише половину", - розповіли у прес-службі.

За словами рятувальників, кімната вигоріла повністю.

Автор: Фото надане прес-службою ДСНС в області
 

"Приміщення маленьке, приблизно 4 на 3 метри. Тому вогонь поширювався дуже швидко, наші працівники нічого не встигли врятувати. Одна кімната вигоріла повністю. Згоріли офісні меблі і техніка – кілька крісел, комп'ютери, принтер. Ще один зал поруч вогонь практично не пошкодив", - зазначили в обласному ДСНС.

Збитки від пожежі ще підраховують.

Що стало причиною загорання, з'ясовують правоохоронці.

У прес-службі МВС України в Тернопільській області підтвердили, що загорання сталося у приміщенні кабінету, який орендує районний осередок однієї із партій. Правоохоронці повідомили, що на місце виїхала слідчо-оперативна група, цей факт уже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

В обласному осередку Партії регіонів від будь-яких коментарів з цього приводу відмовилися. Пояснили, що поки що у них інформації немає. А коли буде – вони озвучать свою позицію на власному сайті.

Нагадаємо, у 2010 році невідомі хулігани залили червоною фарбою два банери із зображенням Віктора Януковича, розміщені на центральному офісі партії у Тернополі.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині згорів офіс Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути