Ексклюзиви
неділя, 20 січня 2008 11:25

На своєму весіллі Семенюк буквально світилася від щастя (ФОТО)

Голова Фонду державного майна Валентина Семенюк та бізнесмен Віталій Самсоненко стали на рушник в Києві у суботу, 19 січня. Наречена ненадовго забула й про політику, і про майбутнє своє звільнення з посади голови Фонду, яке приготували їй "до весілля" нардепи від коаліції, і буквально світилася від щастя.



Обранця 50-річної нареченої вважають одним з власників "Страхового будинку "Самсон". З його ім"ям також зв"язують діяльність таких фірм, як "Лідер-Кредит" і "Експрес-кредит", які займаються страхуванням і наданням кредитів.

Але питаннями організації весільної подорожі опікувався не бізнесмен, а дорослі вже діти молодят. Зокрема – син нареченого. "У нашому віці вже діти нам подарунки готують. Ось і я знаю, що син Віталіка готується якийсь сюрприз нам зробити", - до весілля розповідала Семенюк.

Романтика романтикою, а залишати політику через заміжжя пані Семенюк не збирається. "Все залишається, як є. Працювала і працюватиму. Політикою почну займатися, напевно, ще активніше, — підтвердила політик. Чоловік обіцяв не заважати їй, а навпаки – усіляко підтримувати амбіції дружини.

Фото: УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На своєму весіллі Семенюк буквально світилася від щастя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути