пʼятниця, 14 грудня 2012 10:43

Спецтема: Луценко за ґратами

На свій день народження Луценко отримав привітання від посла ЄС та близько тридцяти книг

На свій день народження Луценко отримав привітання від посла ЄС та близько тридцяти книг
Юрій Луценко. Фото: tsn.ua

У свій 48 день народження засуджений екс-міністр Юрій Луценко отримає найцінніші для нього подарунки — книги. Йому вже подарували власні книжки журналіст Вахтанг Кіпіані та правозахисник, психолог Семен Глузман.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган.

Відповідаючи на питання, що подарують сьогодні рідні та друзі Луценку, вона сказала: "Книги. Дуже багато, ще вчора передали друзі". "Вахтанг Кіпіані приніс свою книжку про реформи в Грузії, також передали свої книги Семен Глузман та Катерина Левченко", - додала Сарган.

"Більшість із них Ірина Степанівна (дружина Луценка — ред.) забрала з собою, вона сьогодні о 12:00 їде до колонії. Поїде до Юрія Віталійовича вона, та захисники. Сьогодні також буде ще багато книжок, найкращий подарунок зараз — це книга. Оскільки це те, що можна передати йому в колонію, як подарунок, а взагалі, для Луценка книга завжди була найкращим подарунком. Я думаю, що загалом буде близько тридцяти книг", - пояснила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" розповів, де ПР зможе знайти компроміси зі "Свободою"

Окрім того, за її словами, "прийшло багато листів, і від журналістів, від видань. Його вже привітали посол ЄС в Україні Ян Томбінський, Віктор Балога та "Батьківщина".

"Віра у перемогу розуму над існуючим антиукраїнським лихом, що тимчасово панує на теренах Вільної України, надає наснаги Вам боротися і не коритися. Ваша енергія і Ваша сила духу допоможе перемогти тупу владну масу. Звільнення – це найкраще побажання лунатиме від кожного у листівках та листах, що надходять на Вашу адресу. Звільнення і повернення до лав справжніх патріотів – це побажання мільйонів українців!", - говориться в привітанні від команди "Народної самооборони".

Нагадаємо, 17 серпня Луценко був засуджений до 2 років обмеження волі у справі про організацію незаконного стеження під час розслідування отруєння Віктора Ющенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністи 70 років брехали і зараз це роблять, тому вони підуть до більшості - Лукяненко

Раніше, 27 лютого 2012 року, Печерський райсуд Києва засудив його до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна за заволодіння державним майном та перевищення службових повноважень.

Луценко був затриманий у грудні 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «На свій день народження Луценко отримав привітання від посла ЄС та близько тридцяти книг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути