четвер, 03 вересня 2009 19:37

На сайті Президента почали обговорювати Конституцію Ющенка

На сайті Президента почали обговорювати Конституцію Ющенка

Сьогодні, 3 вересня, на офіційному сайті Президента України розпочинається інтерактивне обговорення проекту Конституції глави держави Віктора Ющенка.

Як повідомили у Головній службі інформаційної політики Секретаріату Президента, це здійснено на виконання указу Президента щодо загальнонаціонального обговорення змін до Конституції.

У повідомленні міститься заклик до усіх охочих взяти участь в обговоренні змін до Основного Закону та відповісти на п"ять запитань щодо основних положень Конституції України.

Коментарі та пропозиції до Конституції України можна надсилати за поштовою адресою: Україна, 01030, Київ, вул. Пирогова, 7-а, Національний інститут стратегічних досліджень, Проект "Конституція Президента України Віктора Ющенка"; за електронною адресою: [email protected]

На офіційному сайті Президента України будуть розміщуватися найцікавіші пропозиції від громадян щодо удосконалення Основного Закону.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На сайті Президента почали обговорювати Конституцію Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути