Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2014 10:09

На сайті Білого дому оголосили збір підписів за санкції проти Путіна

На сайті Білого дому оголосили збір підписів за санкції проти Путіна
Фото: kvedomosti.com

На сайті Білого дому з'явилася петиція, автори якої пропонують зібрати 100 тисяч голосів за введення особистих санкцій проти нинішнього президента Росії Володимира Путіна.

Збір підписів почався 22 травня і триватиме до 21 червня. Якщо проголосують 100 тисяч осіб, то адміністрація президента Барака Обами офіційно розгляне даний документ, передає НР- Україна.

Автори петиції пропонують ввести санкції проти Путіна, оскільки саме він, на їх думку, розв'язав збройну агресію проти України.

У документі згадується той факт, що російський президент за власною ініціативою звернувся до Ради Федерації для отримання дозволу на використання збройних сил РФ в Україні і оперативно його отримав. При цьому в Криму вже діяв російський спецназ. Спочатку Путін заперечував присутність російських військових на півострові. А потім, після окупації частини території України, визнав цей факт.

Але Криму Путіну виявилося замало. "Починаючи з квітня, у Східній Україні проросійські сили почали захоплення міських адміністрацій, управлінь міліції та інших будівель. Ми вимагаємо ввести особисті санкції проти Путіна і уряду Російської Федерації", - зазначили автори петиції.

На момент написання замітки, проголосувала 921 особа. Підтримати петицію може громадянин будь-якої країни.

Зараз ви читаєте новину «На сайті Білого дому оголосили збір підписів за санкції проти Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути