середа, 13 липня 2011 13:46

На резиденції Януковича витратять понад 150 мільйонів гривень

На резиденції Януковича витратять понад 150 мільйонів гривень

Державне управління справами витратить 152,30 млн гривень на реконструкцію державних резиденцій в Криму та будівництво двох гелікоптерних майданчиків.

Про це повідомляється "Вісник державних закупівель".

Міністерство економічного розвитку 6 липня погодило Головному управлінню санаторно-курортних закладів в АР Крим Держуправління справами відповідну закупівлю будівельних послуг у одного учасника - "28 управління начальника робіт" міністерства оборони.

Зокрема, реконструкція будівель державної резиденції №3 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт.Масандра коштуватиме держскарбниці 41,20 млн грн.

Реконструкція і капітальний ремонт будівель, споруд та інженерних мереж державних дач №9, 10 та будівництво гелікоптерного майданчика у Форосі коштуватиме 64,50 млн. грн.

Також в смт. Форос буде проведено реконструкцію будівель державних резиденцій № 6 і 8 за 46,60 млн грн.

Всі роботи мають бути завершені у грудні 2011 року.

В обґрунтуванні закупівлі, проведеній по неконкурентній процедурі "у одного учасника", вибір кримського підприємства Міноборони у якості виконавця пояснюється його територіальною близькістю до об'єктів будівництва і їх "режимністю". Необхідність виконання цих робіт не пояснюється.

Нагадаємо, зараз триває будівництво гелікоптерних майданчиків поряд з Верховною Радою в Києві та музеєм Тараса Шевченка під Каневом.

Зараз ви читаєте новину «На резиденції Януковича витратять понад 150 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути