пʼятниця, 12 липня 2013 13:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

На заваді євроінтеграції України стоїть не справа Тимошенко, а справа Януковича - захист

На заваді євроінтеграції України стоїть не справа Тимошенко, а справа Януковича - захист
Фото: news.if.ua

Питання лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко за кордоном залежить особисто від президента Віктора Януковича.

Про це на прес-конференції сказав захисник Тимошенко Сергій Власенко.

Відповідаючи на питання, за яких умов Тимошенко погодиться на лікування в Німеччині, він сказав: "Юлія Володимирівна не обговорює гіпотетичних конструкцій. Все, що стосується справи Тимошенко залежить від волі однієї людини, ім'я якої — Віктор Федорович Янукович".

"Янукович цю ситуацію створив. Він запровадив в країні те, що у доповіді ПАРЄ називається "використання кримінального правосуддя для покарання політичних опонентів", саме тому Янукович повинен знайти вихід із цієї ситуації", - підкреслив захисник.

Він також обурився із приводу того, що влада постійно говорить про те, що справа Тимошенко стоїть на заваді євроінтеграції країни: "Не стоїть зараз справа Тимошенко на заваді євроінтеграції, стоїть справа Януковича на заваді євроінтеграції", тому він має сам віднайти способи вирішення проблеми, а Тимошенко не має жодного відношення до цього. Вона не скоїла тих злочинів, які понавидумували Кірєєв та Кузьмін".

Окрім того, коментуючи заяву МОЗ щодо того, що Тимошенко можна прооперувати в Україні, він сказав: "Це не перше абсурдне твердження, яке висловлює МОЗ. Вони спочатку хотіли стаціонарну лікарню створити в тюремній камері Качанівської колонії. Два місяці доказували суспільству, що це є добре, і це єдиний можливий шлях. Після цього, вони кілька місяців заперечували висновки німецьких лікарів. Тепер придумали щось нове. То нехай, вони краще придумають, як одне одного лікувати".

Зараз ви читаєте новину «На заваді євроінтеграції України стоїть не справа Тимошенко, а справа Януковича - захист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути